Forum Index > Support & Feedback > How to include images in your posts
Previous :: Next Topic  
Author Message
Kellbell
Member
Member


Joined: 01 Oct 2011
Posts: 419 | TRs

Kellbell
Member
PostFri Jul 12, 2013 8:21 am 
Reply to topic Reply with quote
I don't know what I'm doing wrong. I read the directions, really! But when I hit the pics button, it tells me I have no pictures. (I just uploaded them to flickr) What am I missing?
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Visit poster's website Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
Kellbell
Member
Member


Joined: 01 Oct 2011
Posts: 419 | TRs

Kellbell
Member
PostFri Jul 12, 2013 8:35 am 
Reply to topic Reply with quote
Kellbell wrote:
What am I missing?

Never mind, I just figured it out. I had my nwhikers username instead of my flicker username. Now I'm in the in crowd--woo hoo! (except I'm not a very good photographer) Just posted my reflection pics on the reflection thread--what fun!
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Visit poster's website Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
Magellan
Brutally Handsome



Joined: 26 Jul 2006
Posts: 13121 | TRs
Location: Inexorable descent
Magellan
Brutally Handsome
PostFri Nov 22, 2013 7:53 pm 
Reply to topic Reply with quote

Any reason why this doesn't display as a picture?
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
Nobody
Member
Member


Joined: 25 Dec 2009
Posts: 53 | TRs
Location: Stanwood, WA
Nobody
Member
PostFri Nov 22, 2013 8:38 pm 
Reply to topic Reply with quote
I'm guessing it's the https

Code:
[img]http://pbs.twimg.com/media/BZn6HMvCUAABp67.jpg[/img]

Back to top
View user's profile Search for posts by this user Visit poster's website Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
Voxxjin
made of hamburger



Joined: 05 Sep 2013
Posts: 651 | TRs
Location: Dupont
Voxxjin
made of hamburger
PostTue Jul 08, 2014 12:41 am 
Reply to topic Reply with quote
Tom wrote:
All other websites (including photobucket, websh#ts and imagestation)
- position your cursor where you want the image to display in your post
- just above where you post a message, click on the IMG button, paste the URL of the image, then OK
- that's it!
- to add an image description, use the following format: [img]url[/img]=some description

Just a note (for me mostly  smile.gif  ) for photobucket:
in photobucket click on the DIRECT url then go to your post on NWHikers and click the IMG button and paste.

--------------
Cry 'Havoc!' and let slip the dogs of war
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Send private message Reply to topic Reply with quote
hiker1
Member
Member


Joined: 29 Aug 2009
Posts: 1624 | TRs
Location: West Coast
hiker1
Member
PostWed Sep 24, 2014 11:48 am 
Reply to topic Reply with quote
Nobody wrote:
I'm guessing it's the https

Yep, that's it for sure. I've run into the same issue, especially since many people and websites use https instead of the old http.
Just yesterday I was trying to upload a photo in my post Historic photos of Mount Baker National Forest
The source was:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Baker_National_Forest#mediaviewer/File:A_Rustic_Open_Front_Shelter_at_French_Creek_Forest_Camp,_Mount_Baker_National_Forest,_1936._-_NARA_-_299080.jpg
I got so frustrated with trying to upload it that I got on the wikipedia IRC help chat and no one knew what the problem was. Thought I was stupid or something.
Finally I noticed the "s". Cut it out, and the photo loaded.

Tom, is there some way for you to allow https as well as http?

--------------
falling leaves / hide the path / so quietly
~John Bailey, "Autumn," a haiku year, 2001, as posted on oldgreypoet.com
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
Tom
Admin



Joined: 15 Dec 2001
Posts: 15321 | TRs

Tom
Admin
PostWed Sep 24, 2014 4:56 pm 
Reply to topic Reply with quote
Should be fixed now.
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Visit poster's website Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
Tom
Admin



Joined: 15 Dec 2001
Posts: 15321 | TRs

Tom
Admin
PostWed Sep 24, 2014 5:23 pm 
Reply to topic Reply with quote
Joey wrote:
dropbox test

OK, what am I doing wrong?

Code:
[img]https://www.dropbox.com/s/2whlrdkcsxuc2m2/IMG_0914.jpg[/img]

See here for an explanation:  http://ryanmo.co/2013/11/03/dropboxsharedlinks/

Basically you need to change www.dropbox to dl.dropboxusercontent

Alternatively, append ?dl=1 to your link - this may have some undesirable side effects since this is the dropbox download link
note what happens if you go to the download link: https://www.dropbox.com/s/2whlrdkcsxuc2m2/IMG_0914.jpg?dl=1

changed prefix to dl.dropboxusercontent
changed prefix to dl.dropboxusercontent
also works with ?dl=1 added
also works with ?dl=1 added
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Visit poster's website Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
lostintheforest
Member
Member


Joined: 31 Oct 2013
Posts: 80 | TRs

lostintheforest
Member
PostTue Oct 07, 2014 10:32 am 
Reply to topic Reply with quote
Is there a trick to using Google+? Image is public and I can see it fine with the url I used, but it didn't show up in my post. Uploaded to Imgur and it worked fine.
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Send private message Reply to topic Reply with quote
Tom
Admin



Joined: 15 Dec 2001
Posts: 15321 | TRs

Tom
Admin
PostTue Oct 07, 2014 10:42 am 
Reply to topic Reply with quote
Can you post the url of the image?
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Visit poster's website Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
Lilredexpress
Member
Member


Joined: 08 Sep 2014
Posts: 42 | TRs
Location: North Bend WA
Lilredexpress
Member
PostSun Oct 12, 2014 3:49 pm 
Reply to topic Reply with quote
Fustrated..   Trying to set up from Picasa,  what user name am I supposed to use my NW Hikers or Picasa,  I just opened it with my google account so I don't have a username in picasa?   Not sure why this site we have to go to a separate site, every forum I am on can download directly to the site even PDXHIKERS.   Just frustrated I can't get this to work is all.   : (
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
Lilredexpress
Member
Member


Joined: 08 Sep 2014
Posts: 42 | TRs
Location: North Bend WA
Lilredexpress
Member
PostSun Oct 12, 2014 4:32 pm 
Reply to topic Reply with quote
Test. Please work!!!!!!   ( not a computer person here )


Back to top
View user's profile Search for posts by this user Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
Lilredexpress
Member
Member


Joined: 08 Sep 2014
Posts: 42 | TRs
Location: North Bend WA
Lilredexpress
Member
PostSun Oct 12, 2014 4:33 pm 
Reply to topic Reply with quote
Got it figured out, I had to back out of the forum and let it reset once I
made my Picasa Album .  Now I can post my photo in trail talk.   

New face   : )
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
lostintheforest
Member
Member


Joined: 31 Oct 2013
Posts: 80 | TRs

lostintheforest
Member
PostMon Oct 13, 2014 10:38 am 
Reply to topic Reply with quote
Sorry Tom, I did not see your response. Here is the url from Google+.

https://plus.google.com/photos/101146015407165983196/albums/6067507577208626929/6067507628301527538
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Send private message Reply to topic Reply with quote
Tom
Admin



Joined: 15 Dec 2001
Posts: 15321 | TRs

Tom
Admin
PostMon Oct 13, 2014 11:02 am 
Reply to topic Reply with quote
To get the image URL make sure you are right clicking on the image at Google + then choose "copy image URL" (Chrome) or "Copy Image Location" (Firefox).  In Internet Explorer you need to right lick on the image and choose "Properties", then highlight and copy the address.  For other browsers it should be similar to one of the above.

For example, this is the URL I got when I did that for your link:

https://lh6.googleusercontent.com/-UBhL-yDlamc/VDQeCnjiqfI/AAAAAAAAC9U/0Ww1XV3-lOM/w856-h685-no/2014-10-06-14-08-16-267.jpg

Also, note that google+ adjusted the size of that image to 856 wide and 685 tall to fit on my screen (see portion highlighted in red).  When you get the image URL at google+ it will be a different size (customized to fit on your screen).  Because of this you will want to change the w and h parameters in the url so that it will be a more friendly size for everyone when you post it here.  I would suggest changing it to w800 (800 wide for landscape images) or h800 (800 high for vertical images).  For example:

https://lh6.googleusercontent.com/-UBhL-yDlamc/VDQeCnjiqfI/AAAAAAAAC9U/0Ww1XV3-lOM/w800/2014-10-06-14-08-16-267.jpg

800 wide wrapped in IMG tags
800 wide wrapped in IMG tags
Back to top
View user's profile Search for posts by this user Visit poster's website Send private message Send e-mail Reply to topic Reply with quote
  Display:     All times are GMT - 8 Hours
Forum Index > Support & Feedback > How to include images in your posts
  Happy Birthday burck17!
Jump to:   
Search this topic:

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
   Use Disclaimer Powered by phpBB Privacy Policy