Forum Index > Support & Feedback > Photos are not showing up for me this morning.
 Reply to topic
Previous :: Next Topic
Author Message
zephyr
aka friendly hiker



Joined: 21 Jun 2009
Posts: 3014 | TRs | Pics
Location: West Seattle
zephyr
aka friendly hiker
PostFri Jun 10, 2022 9:34 am 
Photos are now just empty gray boxes.  frown.gif

I am using Firefox on my p.c.   This was not a problem last night.  Did something change?  Thanks.  ~z

Edit:  I just checked the Saloon.  I can see images there.  But I can't see photos in Trip Reports of Trail Talk.

Back to top Reply to topic Reply with quote Send private message
neek
Member
Member


Joined: 12 Sep 2011
Posts: 2070 | TRs | Pics
Location: Seattle, WA
neek
Member
PostFri Jun 10, 2022 9:44 am 
$ host nwhikers.org
Host nwhikers.org not found: 2(SERVFAIL)

Back to top Reply to topic Reply with quote Send private message
ozzy
The hard way



Joined: 30 Jul 2015
Posts: 439 | TRs | Pics
Location: University place, wa
ozzy
The hard way
PostFri Jun 10, 2022 10:27 am 
Yea same here. I'm just using my phone with Google chrome. Just gray boxes for me too.

--------------
“I don’t know what’s gonna happen, but I wanna have my kicks before the whole shithouse goes up in flames”-Mr Mojo Risin
Back to top Reply to topic Reply with quote Send private message
Kascadia
Member
Member


Joined: 03 Feb 2014
Posts: 581 | TRs | Pics
Kascadia
Member
PostFri Jun 10, 2022 10:36 am 
zephyr wrote:
But I can't see photos in Trip Reports of Trail Talk

Similar, but different - when I try to upload a photo in Trail Talk, I'm getting this:  [img:fod5j]TMT bears.jpg (upload failed)[❌]
=

--------------
It is as though I had read a divine text, written into the world itself, not with letters but rather with essential objects, saying:
Man, stretch thy reason hither, so thou mayest comprehend these things. Johannes Kepler
Back to top Reply to topic Reply with quote Send private message
zephyr
aka friendly hiker



Joined: 21 Jun 2009
Posts: 3014 | TRs | Pics
Location: West Seattle
zephyr
aka friendly hiker
PostFri Jun 10, 2022 11:04 am 
Fingers crossed, but the photos are loading as we speak.

I was just on Trip Reports replying to bpg about the issue.  ~z

Back to top Reply to topic Reply with quote Send private message
Tom
Admin



Joined: 15 Dec 2001
Posts: 17240 | TRs | Pics
Tom
Admin
PostFri Jun 10, 2022 2:24 pm 
Seems fine now.  Still having problems?

Back to top Reply to topic Reply with quote Send private message
zephyr
aka friendly hiker



Joined: 21 Jun 2009
Posts: 3014 | TRs | Pics
Location: West Seattle
zephyr
aka friendly hiker
PostFri Jun 10, 2022 3:02 pm 
Tom wrote:
Seems fine now.  Still having problems?

No.  It appears to be working fine for me now.  Others were affected too.  See above and then bootpathguy in this thread.

It was disconcerting at first to think I had something wrong with my computer.  Glad to see that others were having the issue too.  wink.gif     One of the internet inner tubes must have gotten clogged temporarily.   But it's all good now.  ~z

Back to top Reply to topic Reply with quote Send private message
   All times are GMT - 8 Hours
 Reply to topic
Forum Index > Support & Feedback > Photos are not showing up for me this morning.
  Happy Birthday ilsa817, Mark Hadland!
Jump to:   
Search this topic:

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum